Welkom

WELKOM! Op de BLOG van de Greenhouse Styling Bar.  Na veel wikken en wegen hebben we toch besloten een blog te maken…  Omdat we beseffen dat we vééél meer te vertellen hebben dan dat wat je op onze Instagram en Facebook pagina kan terugvinden aan detail en sfeerfoto’s.

Het gezicht achter deze blog ben ik, Ilka Vermeiren. Zelf ben ik al vele jaren actief in de huwelijkssector, onder meer als hairstyliste & verzorgen we de make-up van bruid & co. Mijn eerste stappen in de wereld van de hairstyling en de make-up werden gezet in mijn eigen salonnetje in Lier. Nu een kleine 6 jaar verder heb ik mijn eigen stylingbar in Berlaar-Heikant. Het aanbod is dan ook aanzienlijk groter geworden. Ikzelf ben een creatieve duizendpoot, een bezige bij (zie logo 😉 ), die moeilijk kan stilzitten. Het is dan ook geweldig om dit met anderen te mogen en kunnen delen. Gedurende de jaren ontwikkel je een eigen stijl wanneer je vanuit je passie kan werken en het beste kan omschrijven als nonchalant – perfect. Naast mijn passie voor styling heb ik er de laatste jaren een tweede passie bijgekregen: FLOWERS. Ik leerde hoe ik bloemen kon stylen in een bruidskapsel of de overschotjes nog kon verwerken tot een boeket. Nu, enkele jaren later, deel ik mijn creativiteit als flowerstylist met een nieuw boekproject.

Lees mee, herbeleef de sfeer en laat je inspireren… 

#make-up #hairstyling #flowertyling #ladiespart’y’s #teambulding #diy #workshops #opleidingen

Liefs Ilka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s