And so a new adventure begins…

Een dikke maand geleden begonnen we eraan, de eerste POP-UP van de Greenhouse Styling Bar. In hartje Lier vonden we een geweldig pand dat we omtoverden tot een concept store. Verse boeketten, droogbloemen, juweeltjes, verzorgingsproducten, interieurspulletjes en zoveel meer. Van een knalroos pand naar een toffe greenery shop, ja wij deden het! Kom zeker langs op de Werf 4 in Lier en ontdek alles. Ook make-overs op afspraak zijn er mogelijk. Afspraak via mail: ilka@greenhouse-styling-bar.be

De Greenhouse POP-UP shop zal een nieuwe hotspot worden wat betreft creatieve workshops. Handlettering, DOT-technieke, najaarskrans, floweraccessoires, Macramé gordijn, hairstyling (for kids, party hair, updo’s for bob,…), tablestyling en zoveel meer kan je bij ons komen ervaren.

Benieuwd? Bekijk hier al enkele foto’s en kom nog meer ontdekken in de POP-UP zelf.

De winkel is een open van 1/11/2018 tem 30/9/2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s