Let’s make it – Flower accessoires

Al enige tijd maken we flower accessoires voor bruiden,bruidsmeisjes, bruidegoms,…. Wij maken dit steeds op vraag van klanten. Waarom eens niet zelf de handen uit de mouwen steken en er zelf aan beginnen? Zo gedacht, zo gedaan. De workshop flower accessoires is echt een groot succes en een super toffe activiteit. Laat zelf je creativiteit de vrije loop. Het aanbod is groot: bloemenkroon, armcorsage, haarkam, corsage voor de man,… en dit zowel met verse bloemen als met gedroogde. Kom dit leren in onze volgende workshop of bestel ons boek ‘Flower Bomb’ via de website en ga thuis zelf aan de slag.

Wij werken heel klantgericht en vraaggericht, heb je zelf nog een idee voor een flower accessoire en weet je niet hoe je hier aan moet beginnen?Mail ons je vraag naar ilka@greenhouse-styling-bar.be en wie weet kan je dit komen leren tijdens de workshop.

Wil jij er graag bij zijn tijdens de volgende workshop en wil jij de professionele tips en tricks meekrijgen? Dat kan! De volgende workshop gaat door op 20/1 in onze Pop-up shop te Lier van 13u – 16.30u. Prijs: 99€

Zet je op aanwezig via  Facebook en schrijf je verder in via de website!

Hieronder vind je enkele leuke sfeerbeelden van de laatste workshop! Hoe mooi zijn deze resultaten?h

Foto’s by: Sanya heylen @ Instagram 

 www.theotherconcept.be

www.greenhouse-styling-bar.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s