Interieur Goals // All about Green

De tijd van de pasteltinten breekt met de lente steeds weer aan maar vandaag de dag is GROEN door heel het jaar door een trendkleur. Denk maar aan eucalyptus, olijftakken, varens, palm, monstera blad,…

De table-stylings krijgen een iets groenere toets omdat er zoveel mooi groen materiaal is dat je kan gebruiken voor een mooie trendy feesttafel. (denk aan de communie feesten voor zoon lief of Pasen) Ook onze Flower hoops, die immens populair aan het worden zijn, krijgen een groene en eigen toets. Niets leuker dan in je eigen tuin te stappen met je snoeischaar of langs bospaden. Je zal er van schrikken welk moois je zal aantreffen en welke mooie materialen je zal vinden voor het maken van Flower accessoires. Wijzelf deden het ook. kijk maar naar dit prachtexemplaar (foto van bloemenkroon met bloesems)

Met deze nieuwe trend gaan we terug naar de essentie naar de eenvoud. Het gebruik van olijftakken en varens geeft rust en maakt het allemaal iets soberder. Iets wat iedereen wel kan gebruiken in deze tijden. Op momenten zoals nu gaan we meer voor duurzaamheid. Planten met weinig zorg en jaren in huis kunnen blijven groeien.

Naast het groen doen de pluizen & siergrassen het ook super goed in je tuin en interieur. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en blijven zeer lange tijd mooi. Je kan er heel veel maanden aan knippen om en boeket mee op te vullen, een mooie siervaas, alle flower accessoires, flower hoops, bloemenkronen maar ook als basis voor een macramé wall hanging aan te hangen (nieuwe data is 23 maart te Werf 4, Lier).

Tip: Wanneer groene bladeren stof nemen in huis, bij een eigen interieur DIY of je kamerplant (Monstera, Banana plants, Alocasia, …) gebruik je bladglans om een dof blad terug op te frissen.

Te koop in de Greenhouse Pop – Up shop , Werf 4 Lier.

Workshop : All About Green: 30 maart. Volle krans met reeks aan groene bladeren. Inschrijven via www.greenhouse-styling-bar.be


  • alle foto’s zijn diy’s & beeldmateriaal van de Greenhouse Styling Bar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s