#TEAMBRIDE

We stappen al enige tijd af van het klassieke beeld van vrijgezellenfeestjes. We denken meer out of the box en laten de gênante opdrachtjes achterwegen. Vrouwen en bruiden willen die dag een leuke tijd hebben met hun vriendinnen & familie. Samen ontspannen, lekker eten & drinken, feesten met fijne herinneringen…. De greenhousestylingbar biedt een waaier aan activiteiten die jij samen met je entourage kan beleven. Steeds aangepast aan jou thema of wensen. Dit kan gaan van flowerhoops, bloemenkronen, flower accessoires, macramé planten hanger tot kokodama’s. Van een workshop make-up tot hairstyling. Of je professioneel laten opmaken door het team @greenhousestylingbar. Elke activiteit heeft een Pinterest touch!!

Bijna elke zaterdag staat in het teken van #teambride. (En waauw, wat komen de groepen vaak van ver!) Onlangs hadden we in de voormiddag een gastfotografe Lore Mattens uit Heist-Op-Den-Berg. Kijk zeker ook even op haar Instagram account picturesbyloremattens zo krijg je een idee van haar stijl en haar manier van shooten. Ze legde deze toffe voormiddag vast op beeld. Van het ontbijt tot de workshop Flower Hoops.

Vraag de uitgebreide folder aan via ilka@greenhouse-styling-bar.be

http://www.greenhouse-styling-bar.be

-> 2 locaties (Lier centrum & Berlaar), uitgebreid aanbod, surplussen met food & fotoshoots, gifts @greenhousestylingbar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s