DIY // Lichaamscrub met lavendel @ Flower Bomb

Bij het online bestellen van FLOWER BOMB boek (24,99€)
krijg je er een pipet met lichaamsscrub bij. #handmade #greenbeauty
*Zolang de voorraad streekt.

Neem gedroogde lavendel. Dit kan zelf gedroogde zijn of aangekocht (@Greenhouse styling bar). Rits de paarse blaadjes van zijn stengels. Je kan de blaadjes nog door de blender halen als je ze fijner wenst.

Neem suiker (hoeveelheid naar wens) en voeg de lavendel toe. Verhouding is 1/4 lavendel en 3/4 suiker. Bij deze DIY gebruik ik de lavendelolie van Kneipp. (www.kneipp.com) In Flower Bomb gebruikten we bij de DIY kokosolie. Beiden zijn mogelijk.

Voeg er de lavendelolie aan toe en meng alles met je handen onder elkaar. Zo voel je aan dat de scrub niet te olierijk is, maar ook niet te droog. Gebruik een trechter om de pipet (@Ava) te vullen. Vul niet tot aan de rand. De olie trekt dan in de kurk.

Label de pipet naar de gelegenheid. Dit kan met nog verse lavendel, sticker, kaartje, … . Wij labelden met op maat gemaakte laser labels (@feest in een doosje).

Extra: Geef het als gift, doe het in een wek-bokaal en zet het in je badkamer zodat heel het gezien er van gebruiken kan, pimp met rozenblaadjes ivm lavendel, doe de DIY in een schoolvakantie met je kids,… VEEL SUCCES!

-> Het is easy & snel, green beauty + 100% natuurlijk. <-

Recept: Flower Bomb boek. – Pipet: http://www.ava.be – Lavendelolie: Kneipp – Lavendel: Greenhouse-Styling-Bar – Koord: www.ikea.com – Suiker: www.ah.be – Labels : Feest in een doosje

Bij het online bestellen van FLOWER BOMB boek (24,99€)
krijg je er een pipet met lichaamsscrub bij. #handmade #greenbeauty
*Zolang de voorraad streekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s