dé GREENHOUSE WEBSHOP

Alles heeft een verhaal… ook wanneer je business met 180 graden draait wegens covid-19… We zaten met de GREENHOUSE STYLING BAR met een buitengewoon concept. Een zeer veelzijdig aanbod met 3 belangrijke pijlers: make-up , hair & flowers + 1 belangrijke noemer: STYLING!!!

Op zondag 15 maart kwamen me na enkele emotionele dagen boven water wegens de sluiting van onze GREENHOUSE maar was het ook een pak helderder in mijn hoofd…

Daags erna starte ik om 8u in de ochtend aan het maken van een webshop en werkte wel geteld 12u verder om deze webshop ’s avonds op het online shopping web te krijgen. We waren toen als eerste die zo snel schakelden in de creatieve sector met oa. de DIY HOME pakketen (zelfs voor kids).

En dan zie je de orders binnen komen, moeten je boxen nog toekomen & start je de dag erna ook nog eens met een nieuwe job. Want we gingen van een buitengewoon concept met vele diensten 180 graden draaien en een business opstarten van enkel verkoop (online). Zonder voorgaande studies, marketing strategie of enige hulp waren de eerste 4 weken vooral aan mezelf dé nieuwe job aanleren & deze ook leren aanvaarden. Ik leerde snel dat er enkel- en dubbelvoudig karton was (haha) en dat dozen inpakken een echte arbeiders job is en verre van uitdagend… 🙂 Maar ik moest ook mijn nieuwe klanten leren kennen & bestaande warm/fan maken voor mijn nieuw online verhaal @ Greenhouse. En ontdekte dat snel schaken op 16 maart niet alleen een streefdoel toen was maar ook voor mijn webshop concept. We gingen ook meer online via Instagram om alle nieuwigheden op een manier te brengen waarvan ikzelf als volger fan zou worden. Via DM communiceerden we dagelijks met klanten maar vooral ook met onze FANS!

En dan nu kunnen we , enkele maanden later, ons ondernemers verhaal in tijden van covid-19 als positief verder schrijven. Want we gaven van week 2 online workshops en zetten handgemaakte unieke interieur stukken op de webshop. Een enorm breed aanbod aan droogbloemen, pluizen & grassen. Elke dag kwamen er nieuwe artikelen op de webshop & kozen interieur stukken van collecties uit vanuit onze eigen GREENHOUSE stijl. En dank jullie , want deze bevalt jullie enorm :)) Check zeker de tafelvazen, blij-makers, snijplanken, flower clouds & hoops, sfeerverlichting, oosterse kussens, kaarsen,… enz.

En WAUUW de rode draad in het hele GREENHOUSE concept kon aanwezig blijven en zelf covid-19 kreeg onze onderneming niet klein. Elke dag mogen wij nog creëren & stylen van…

We krijgen nog dagelijks foto’s binnen van klanten met hun blije aankoop. En zijn trots op ons webshop concept want er was blijkbaar nood aan een online webshop verhaal waarbij de klant kan chatten met de conceptbedenker. Er DIY HOME pakketen waren die activiteit in tijden van covid-19 konden bieden maar ook blij-makers boeketten in boxen toekwamen voor mensen die hun verjaardag niet vieren konden. Dat de product foto’s jullie warm maakten: het is maar getrokken vanuit de iPhone maar toch vanuit onze eigen open stijl en dat is niet stervend naar de perfecte product foto in een witte box. Maar we doen dit nog steeds vanuit de huiskamer of met #shibalex als hij maar weer eens geniet van de rust @ Greenhouse.

Zoals voor iedereen zal 2020 een jaar van aanpassing & verandering zijn. Maar desondanks genoten wij van de rust @ Greenhouse en werkten elke dag aan een positief nieuw verhaal met de zelfde doelen. Creëren, groeien, mooi maken & reflectie.

Opdrachten op maat werken we ook nog steeds uit. Mail info@greenhouse-styling-bar.be

BOOK ONLINE: voor je afhaal of shop momentje. Laat je vaas vullen met droogbloemen. ONLINE sessies: workshops via privé account op Instagram, google hangout of openbaar via IGTV.

Creatieve groeten,

ilka

www.greenhouse-webshop.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s